Psykoterapiapalvelu Kehotieto

Ajankohtaista

KELATUTETUT psykoterapiapaikat sekä ryhmä- että yksilöterapiaan ovat täynnä tällä hetkellä. Vuoden 2024 alussa tilaa tulee kuitenkin sekä viikottaiseen ZOOMRYHMÄÄN että viikottaiseen LIVERYHMÄÄN NUKARILLA. Molemmissa ryhmissä teemme keskustelun lisäksi myös kehollista työskentelyä. Kumpaankin ryhmään voit tulla mukaan joko kelatuetusti tai itsemaksavana. Mikäli ryhmäterapiavaihtoehto kiinnostaa niin varaa aika maksuttomaan, lyhyeen puhelinhaastatteluun, jossa mietimme yhdessä ryhmämuotoisen terapian soveltumista juuri sinulle!

Kelaterapioiden lisäksi syksyyn 2023 mahtuu kuitenkin myös muuta kehotietoisuutta seuraavasti:

 

VILIN TANSSIN JA KEHOPSYKOTERAPIAN PERJANTAI-ILLAT jatkuvat Nukarilla suunnilleen kerran kuussa taas. Mukaan mahtuu kuusi henkilöä/kerta ja illat ovat kuluneet keskustellen, tanssien ja vaihtelevasti muiden kehollisten ja luovien juttujen parissa. Illan hinta on 30e ja se sisältää noudon ja palautuksen Jokelaan R-junalle, jos sitä tarvitset. Nämä tämän syksyn perjantait (klo 18-20) ovat 15.9./6.10./10.11 ja 8.12.

 

CONTINUUM MOVEMENT -opettajakoulutukseni jatkuu vielä tämän vuoden ja siihen liittyy jo viime talvena alkaneet CONTINUUM -MEDITAATIOWEBINAARIT suunnilleen joka toinen keskiviikko klo.19-20-30. Voit tulla mukaan tutustumaan tähän äänen, liikken ja hengityksen yhdistelmään joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Illan hinta on 15e/kerta ja tämän syksyn webinaarikerrat ovat 23.8./6.9./20.9./4.10./ 1.11./15.11./29.11.ja 13.12. Viime vuonna toivottiin myös live -continuumkertaa, joka on usein vielä webinaaritoteutustakin vahvempi kokemus, joten sellainen järjestyy nyt Nukarilla perjantaina 27.10.klo 18-20 ja sen hinta on 30e. Kyyti tähänkin ja täältä pois järjestyy tarvittaessa Villin Tanssin iltojen tavoin.

 

Ilmoittautumiset niin kehopsykoterapiailtoihin kuin meditaatioihinkin sähköpostilla osoitteeseen tarja.ryynanen@kehotieto.fi.

Psykoterapeuttisiin perjantai-iltoihin tulijat haastatellaan lyhyesti puhelimessa mikäli kyseessä on ensimmäinen kerta kun tapaamme. Meditaatioiltojen kohdalla riittää sähköpostilla tapahtuva viestinvaihto, koska nämä illat eivät ole psykoterapiaa vaikka continuum hyvin terapeuttisesti vaikuttava menetelmä onkin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

VILLA FREIA -UUTISIA VIELÄ:

Nurmijärven Nukarille on valmistumassa hiljentymis- ja kurssikeskus Villa Freia, jossa on tulevaisuudessa mahdollista järjestää erilaisia kursseja ja tapahtumia. Freiaa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin ja vapaa-ajan viettoon vaikkapa kaveriporukoille ja perheille, sopimuksen mukaan. Tarkka valmistumisajankohta on vielä auki, mutta suunnitteilla on kurssitoimintaa jo vuoden 2023 loppupuolelle. Kysy siis lisää mikäli tarvitset rauhallista, tunnelmallista ja kotoisaa tilaa itsellesi tai tapahtumallesi – vain 45 minuutin ajomatkan päästä Helsingin päärautatieasemalta!