Psykoterapiapalvelu Kehotieto

Ajankohtaista

KELATUTETUT psykoterapiapaikat sekä ryhmä- että yksilöterapiaan ovat täynnä tällä hetkellä. Syksyyn 2022 mahtuu kuitenkin myös muuta kehotietoisuutta seuraavasti:

VILIN TANSSIN JA KEHOPSYKOTERAPIAN ILLAT toteutuvat 30.9./28.10./18.11./21.12. Nurmijärven Nukarilla klo 18-20. Näissä illoissa keskustelemme, tanssimme ja käytämme tarpeen mukaan myös muita kehopsykoterapeuttisia menetelmiä. Nouto Jokelan rautatieasemalta onnistuu tarvittaessa. Illan hinta on 30 euroa ja mukaan mahtuu kuusi henkilöä. Illat toteutuvat, jos ilmoittautuneita on vähintään neljä.

CONTINUUM -MEDITAATIOWEBINAARIT
14.9./28.9./12.10./26.10./9.11./23.11.ja 7.12. tutustuttavat Continuumin (ihanaan) tekniikkaan ja niissä saa otettua kiinni omasta kehollisesta kokemuksesta ennen ja jälkeen harjoitteen, pienen alku- ja loppujakamisen kautta. Kerran hinta on 15e ja tapaamiset toteutuvat Zoomissa. Mukaan mahtuu 10 henkilöä/kerta.

Ilmoittautumiset niin kehopsykoterapiailtoihin kuin meditaatioihinkin sähköpostilla osoitteeseen tarja.ryynanen@kehotieto.fi.

Psykoterapeuttisiin iltoihin tulijat haastatellaan lyhyesti puhelimessa mikäli kyseessä on ensimmäinen kerta kun tapaamme. Meditaatioiltojen kohdalla riittää sähköpostilla tapahtuva viestinvaihto, koska kyseessä ei näissä ole psykoterapiaistunto vaikka continuum hyvin terapeuttisesti vaikuttava menetelmä onkin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!