Kokemuksia 6 kerran MBB -ryhmästä:


”MBB tuntuu tosi lempeältä menetelmältä, hyvä että menetelmä on joustava ja avoin”

”Ryhmässä hyvä, rauhallinen, luottavainen fiilis, tuntuu että harjoituksissa toisten läsnäolo tukee”

”Ryhmässä on ollut alusta asti rauhoittava ja hyväksyvä ilmapiiri”

”Toisten tarinat ja oivallukset merkityksellisiä oman menetelmän oppimisen kannalta
Auttamistyötä tekevien ammattilaisten iltapäivän mittaisessa koulutuksessa koettua:


"Kokonaisuus toimi hyvin. Oli hyvä, että kysymyksille oli tilaa pitkin esitystä."

"Mielenkiintoinen aihe. Kompakti kokonaisuus. Isot asiat, oli hyvä ja upeaa tarkastella oman työ- ym:n kokemuksen valossa asioita. Voimaannuttavakin iltapäivä."

"Aihe mielenkiintoinen, kouluttaja innostava ja osaava, jää hautumaan."

"Suurin odotuksin tulin ja vielä suuremman tyytyväisyyden kanssa lähden."4 kerran "MBB -parisuhdekurssin" läpikäyneen pariskunnan palautetta:


"Meille stressitilan tunnistaminen oli suuri oivallus, joka rauhoitti perhe-elämää välittömästi. Sen sijaan, että olisimme kireitä toisillemme, pidämme nyt yhdessä huolta perheemme stressitasosta, koska ymmärrämme, kuinka tuhoisaa se on. En usko, että perkaamalla yksittäisiä asioita yksi kerrallaan olisi koskaan päästy tähän tilanteeseen, olisimme vain stressaantuneet lisää loputtomasta ongelmien ketjusta. Nyt sen sijaan meillä on vain yksi ongelma ja vihollinen, jota vastaan taistelemme yhdessä: stressi. Perhe-elämämme on hauskempaa ja rennompaa ja voimme kaikki myös yksilöinä paremmin. Nyt meillä on itse asiassa jäänyt voimavaroja kaikenlaiseen ihanaan harrastamiseenkin ja ystävien tapaamiseen. Ja tämähän tunnetusti myös osaltaan vähentää stressiä. Olemme nyt hyvän kierteessä!"