Blogi

Jul 2, 2018, 3:49 PM
Mistä tiedät, että sinulle on hyväksi sellainen kesäloma, josta haaveilet? Entä jos talven aikana päähäsi pakkautuneet unelmat ovatkin salaa muuntuneet vaatimuksiksi ja riskinä on säntäillä stressaantuneena ympäriinsä koko lomasi ajan? Itse aion vielä ennen lomaani tehdä haaveilleni stressitestin. Löytyy tästä blogista.
Aug 17, 2017, 12:42 PM
​Teoria on teoriaa, mutta onko MBBstä oikeasti apua ongelmiin? Tee MBB kesäkurssin ”loppukoe” ja tarkastele yhtä huoltasi tai arkesi haastetta MBB –näkökulmasta niin tiedät! Tällä kesäkurssimme viimeisellä kerralla opettelemme tekemään kartan, jonka avulla voit luovia ulos stressin ja huolten hetteiköstä joka päivä.
Aug 7, 2017, 8:36 PM
Loma ohitse? Ovikoodit ja salasanat hukassa? Arjen rutiinit hakusessa? Akut ehkä latautuivat sopivasti, mutta miten kiivetä arjen kynnyksen yli niin, että rytminvaihdoksen tuomat haasteet eivät tyhjentäisi loman lataamia akkuja kerralla ? Ja miten ylipäätään voisi käyttää voimavarojaan viisaasti niin, etteivät sinänsä innostavatkin haasteet muuttuisi saman tien stressin ja uupumisen lähteiksi?
Jul 27, 2017, 1:56 PM
​Kesä kohta paketissa, akut ladattu ja mieli rento ja tasapainoinen? Hyvä! Mutta ei kai vaan mieleen hiivi epäilys, että arkeen ja syksyyn palaaminen pyyhkäisee vastahankitun levollisuuden ehkä turhankin nopeasti? Siinä tapauksessa olet jo tutustumassa MBB –kesäkoulun seuraavaan käsitteeseen: MASENTAJAAN.
Jul 5, 2017, 7:06 PM
​VAADITKO VAI ODOTATKO – ja missä on niiden ero? Ja kannattaako vaatia asioita niin että otsasuonet pullistuvat? Entä, jos kaipaamamme asiat osaavat paremmin kohdallemme, jos suhtaudumme tavoitteisiimme määrätietoisesti, mutta rauhallisesti?
Jul 5, 2017, 6:41 PM
JOS SINULLA ON AIKAA JA VOIMIA TEHDÄ VAIN YKSI ASIA TERVEYTESI JA HYVINVOINTISI HYVÄKSI NIIN TEE TÄMÄ: Opettele olemaan tietoinen siitä, missä verkossa aivosi kullakin hetkellä toimivat!
Jun 30, 2017, 10:01 PM
Selitys siihen, miksi asioiden kääntäminen positiiviseksi myrkyttää elämää (mutta positiivisten asioiden huomaaminen tukee sitä). Ja mitä eroa noilla kahdella edes on…..?
Jun 21, 2017, 8:05 PM
Tämän juhannustaian avulla saatat nähdä parisuhteesi mahdollisen tilan kesäloman jälkeen. Uskallatko ”kerätä kukkaset” ja kurkistaa peiliin….?
Jun 13, 2017, 12:21 AM
Uskotko sinä siihen, että hyväksi ja tehokkaaksi työntekijäksi voi tulla karsimalla omista henkilökohtaisista tarpeistaan, lyhentämällä kahvitaukoja ja vessakäyntejä, unohtamalla omat tunteensa ja vaikkapa varomalla ”liikaa empatiaa”. Tämä ei pidä paikkaansa.
Jun 8, 2017, 1:44 PM
Viiden kohdan "pikakurssi", joka auttaa kesän tuntuun ennen lomaa, loman keskellä - ja vielä loman jälkeenkin!

Search

Archives
None.
Blog Image