9.3. HYVÄN OLON ASEMAN 1-VUOTISPÄIVÄ JA AVOIMET OVET

TUUSULAN JOKELAAN pääset kätevästi R-junalla, joka lähtee Helsingin päärautatieasemalta 10 ja 40 minuuttia yli tasatunnin. Matka kestää 37 minuuttia.


Tervetuloa!KEHOPSYKOTERAPIAN KESÄKURSSI VILLA SOLHAGASSA 24.-28.6.2019 täyttyi ennätysajassa!

Tänä vuonna mukana on ekspressiivinen taideterapeutti Terhi Varjoranta ja kehopsykoterapia yhdistyy siis taideterapiaan

tänä vuonna entistäkin tiiviimmin.


Voit ilmoittautua jonoon tai kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja sähköpostitse osoitteesta tarja.ryynanen@kehotieto.fiPITKÄ KEHOPSYKOTERAPIARYHMÄ ALKAA HYVÄN OLON ASEMALLA, TUUSULAN JOKELASSA

LOPPUKEVÄÄSTÄ TAI ALKUSYKSYSTÄ 2019!


Ryhmä kokoontuu alussa maanantai-iltaisin klo 17.30-20. (ryhmäpäivä saattaa vaihtua tammikuussa 2020.)


Ryhmäkerta alkaa 1,5 tunnin mittaisella psykodynaamisesta ryhmäistunnolla. Tämän jälkeen seuraa kehollinen työpaja pääasiassa Villin Tanssin menetelmällä, mutta muukin kehollinen työskentely on mahdollista. Kaikessa tekemisessä käytämme niin reichilaisen kehopsykoterapian kuin mindfulness -tyyppisen MBB (Mind-Body Bridging) -menetelmänkin keho-mieli -näkökulmaa.


HUOM! Ryhmäkerran psykodynaamiseen osuuteen voit hakea myös KELA -tukea.

Varaa aika haastatteluun, joka ei vielä sido mihinkään. 50 minuuttia kestävän haastattelun aikana voimme rauhassa miettiä,

olisiko tämä psykoterapiamuoto sinulle sopiva vaihtoehto. Tämäntyyppinen ryhmä on kokoontunut hyvin tuloksin Helsingissä jo runsaan 3 vuoden ajan ja mielelläni suosittelen harkitsemaan sitä vaihtoehdoksi perinteiselle yksilöterapialle.KEHOPSYKOTEAPEUTTISIA YKSILÖTERAPIAPAIKKOJA ei valitettavasti ole tällä hetkellä (14.2.2019) tarjolla.